Antti Heikkinen Muottituote Group Oy:n myyntijohtajaksi

Antti Heikkinen on Muottituote Group Oy:n uusi myyntijohtaja

Vahvalla kasvu-uralla oleva Muottituote Group panostaa isoin askelin toimintansa jatkuvaan kehitykseen. Yhtenä merkittävänä askeleena Antti Heikkinen aloitti yhtiön myyntijohtajana helmikuun 2024 alussa.

Heikkinen on työskennellyt yli 20 vuoden ajan eri teollisuusalojen tehtävissä. Hänellä on laaja kokemus etenkin muovi- ja metalliteollisuuden sekä lääketeollisuuden toiminnoista, tuotteista ja palveluista.

– Olen seurannut tarkoin Muottituote Groupin kasvua ja on hienoa päästä osaksi tätä tarinaa. Viimeaikaiset yrityskaupat ja asiakkaiden vahva luottamus ovat tärkeä osa matkaamme Pohjoismaiden johtavaksi toimijaksi. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan tarkemmin asiakkaisiimme sekä ammattitaitoiseen työyhteisöömme, Heikkinen kertoo.

Hän aloitti uransa 2000-luvun alussa Perlos Oyj:n palveluksessa ruiskuvalumuottien valmistusyksikössä, jossa syntyi alkukipinä muottien ja ruiskuvalun maailmaan. Heikkinen on työskennellyt urallaan isoissa kansainvälisissä yrityksissä sekä PK-sektorilla asiakasrajapinnan eri tehtävissä muun muassa projektipäällikkönä, tehtaanjohtajana ja liiketoimintajohtajana. Työuralle mahtuu myös muutaman vuoden työkomennus ulkomailla, josta jäi hienoja muistoja ja valtava määrä tärkeää kokemusta.

– Uskon että pitkä työhistoriani ja kokemukseni asiakkaiden kanssa toimimisesta takaavat Muottituotteen nykyisille ja uusille asiakkaille entistä parempaa palvelua ja vahvistavat asemaamme alan johtavana toimijana, Heikkinen toteaa.

Muottituote Group Oy toimii kolmessa tehtaassa Raumalla, Joensuussa ja Korpilahdella. Yhtiö osti joulukuussa 2023 Rapala VMC -konsernin koko ruiskuvaluliiketoiminnan. Kaupassa Muottituotteelle siirtyi Rapalan tytäryhtiö KL-Teho Oy:n Korpilahdella sijaitseva kiinteistö, sekä sen ruiskuvalutoiminnot laitekantoineen ja henkilöstöineen.

– Yrityksen kasvaessa tarvitsemme uutta voimaa myös myyntityöhön. Nykyisellä kolmen tehtaan rakenteella, myös myyntityön täytyy olla riittävän vahvaa, jotta kasvumme voi jatkua. Antti on oikea henkilö viemään meitä eteenpäin tällä rintamalla, toimitusjohtaja Tero Vanninen sanoo.

LISÄTIEDOT:

Antti Heikkinen
myyntijohtaja
+358 50 331 5988
antti.heikkinen@muottituote.fi

Tero Vanninen
toimitusjohtaja
+358 40 751 7821
tero.vanninen@muottituote.fi