Ideasta valmiiseen tuotteeseen

Muotinvalmistusta asiakkaan tarpeiden mukaan

Oli kyseessä suuret tai pienet volyymit niin meiltä löytyy juuri tarpeeseen sopiva kustannustehokas ratkaisu. Kehittämämme moduulimuottikonsepti skaalautuu asiakkaan tarpeen mukaan ja varmistaa kustannustehokkaan ratkaisun sarjakoosta riippumatta.

Kaikki muottimme valmistetaan omilla tehtaillamme Suomessa.

Laatu osana valmistusprosessia

Valmistusprosessimme on suunniteltu siten että laatu on osana prosessia jokaisessa vaiheessa. Sen takaavat niin osaava ja motivoitunut henkilökunta kuin huipputarkat ja automatisoidut koneetkin.

Kustannustehokasta toimintaa

Yhteistyössä asiakkaan kanssa suunnittelemme tuotteen valmistettavuuden siten että kokonaiskustannus on optimaalinen.

Muottisuunnittelussa otamme huomioon asiakkaan tarpeen ja tuotantomäärät. Vastauksemme tähän on skaalautuva modulimuottikonseptimme.

Uusinta teknologiaa

Tuotannon tehokkuuden ja tarkkuuden takaavat uusinta teknologiaa edustavat työstökeskukset jotka pyörivät kolmessa vuorossa automatisoinnin ansiosta.

Erinomainen toistotarkkuus

Tarkat mittalaitteet ja erowan paletisointijärjestelmä takaavat että toistotarkkuus on erinomainen joten kykenemme valmistamaan monipesäisiä massamuotteja tarkkuuden kärsimättä.

Muottien suunnittelu ja valmistus

Kysy meiltä räätälöity tarjous

Oli kyseessä suuret tai pienet volyymit niin meiltä löytyy juuri teidän tarpeisiin sopiva kustannustehokas ratkaisu.

Tarjouspyyntö

Ajankohtaista

  • Muottituote mukana Alihankintamessuilla 26.-28.9.2023

    Alihankintamessut ovat suurin teollisuuden tapahtuma Pohjoismaissa vuodesta 1988. Löydät meidät osastolta C102. Teollisuuden ammattilaisten kohtaamispaikka Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä…

    Lue lisää
Uutisarkisto