Muottituote Group Oy:lle Rauman Yrittäjien Vuoden yritys 2023 -palkinto

Juhlatilaisuudessa Muottituotetta edustivat Anneli Nurmi (vas.), Jouko Nurmi, Jukka Nurmi ja Hanna Nurmi. (Kuva: Suvi Myllymäki)

Rauman Yrittäjät valitsi perinteikkäässä syysjuhlassaan Muottituote Group Oy:n vuoden yritykseksi. Viime keväänä 50 vuoden iän saavuttaneen perheyrityksen valintaperusteina nousi esiin pitkä sitoutuminen laatuun, innovaatioon ja asiakastyytyväisyyteen.

Rauman Seminaarinmäellä oltiin iloisissa tunnelmissa lauantaina 28.10. kun Rauman Yrittäjät kokoontui juhlistamaan paikallisia yrityksiä. Muottituote Group sai tilaisuudessa upean kunnianosoituksen, sillä yhtiö huomioitiin Vuoden yritys 2023 -palkinnolla.

Vuoden yritys 2023 -palkintotaulu (Kuva: Suvi Myllymäki)

Valintaperusteina nostettiin esiin muun muassa Muottituotteen pitkä sitoutuminen laatuun, innovaatioon ja asiakastyytyväisyyteen, jotka tekevät yhtiöstä alallaan arvostetun toimijan. Muottituotteen kuvailtiin olevan esimerkki siitä, miten perheyritys voi kasvaa ja menestyä tinkimättömällä työmoraalilla, innovatiivisuudella ja vahvalla asiakaslähtöisyydellä.

– Yhtiömme kantavia voimia ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet eri alojen toimijoiden kanssa. Vuosikymmenien mittaiset yhteistyöt kertovat luottamuksesta, mutta ennen kaikkea ne mahdollistavat syvän ymmärryksen asiakkaidemme tarpeista, hallituksen puheenjohtaja Jukka Nurmi sanoo.

– Tunnemme sekä asiakkaamme että oman henkilöstömme. Tämä luo perustan korkealle asiakaspalvelutasolle, jolla vastaamme yksilöllisiin tarpeisiin. Kiitos Vuoden yritys -palkinnosta kuuluu meille kaikille. Olen ylpeä siitä, mitä olemme yhdessä saavuttaneet.

Palkinnon ja onnittelykukat Jukka ja Jouko Nurmelle ojensi Rauman Yrittäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja Antti Simula.

Jukka Nurmi edusti tilaisuudessa Muottituotetta yhdessä isänsä, yhtiön perustaneen Jouko Nurmen, sekä äitinsä Annelin ja vaimonsa Hannan kanssa. Hän korostaa erikoistumisella ja osaamisen keskittämisellä olleen viiden vuosikymmenen aikana merkittävä rooli – ja tulee olemaan myös vastaisuudessa.

– Päätös panostaa erikoisosaamiseen ja sen kehittämiseen tietyillä osa-alueilla ovat olleet menestyksen avaintekijöitä. Asiakkaidemme korkeat laatuvaatimukset ovat meille tuttuja ja tuomme niihin oman osaamisemme, jota kehitämme investoimalla rohkeasti, mutta järkevästi.

Lue lisää Rauman Yrittäjät ry:n sivuilta tästä.